Cégünk története

A kezdetek

Cégünk, a Laurel-Trade Kft, 2010-ben alakult. Fő profilunk induláskor a háztartási- és vegyiáru, kozmetikai termékek forgalmazása volt az akkor közel 300m2 alapterületű raktárunkban. A cégvezetés valamint az alkalmazottak több éves kereskedelmi tapasztalatának eredményeként továbbfejlődtünk, hogy még több lehetőséget kínáljunk ügyfeleinknek...

A jelen

2012 szeptemberében megynyitottuk nagykereskedésünket, ahol háztartási- és vegyiáru, kozmetikai és papírtermékek, valamint alapvető élelmiszerek értékesítése zajlik. A folyamatosan bővülő árukészlet lehetővé tette, hogy még szélesebb körben szolgáljuk ki a független kis- és nagykereskedőket. Jelenleg 1200m2 alapterületű raktárunkban Cash&Carry (fizesd és vidd) rendszerben működő értékesít folyik. A közel ötezer belistázott termékünk (mely napról napra bővül) hozzájárul a vásárlói igényekhez való alkalmazkodást és biztosítja a folyamatosságot, melyek a vásárlók előnyeit szolgálják. Cégünk ezzel egyidőben jelen van a nemzetközi kereskedelemben is. A külföldi partnerekkel való együttműködések révén még több lehetőséget, terméket és akciót tudunk bíztosítani.

A jövő

A piaci ismereteknek és az elmúlt években felépített nemzetközi kapcsolatok révén cégünknek lehetővé vált bővíteni árukészletét, kínálatát. Ez egyszerre jelenti a vásárlók által élvárt folyamatos árukészletet, valamint a hazánkban nehezen elérhető termékek értékesítését. A jövőbeni célkitűzéseink közé tartozik a választék további bővítése, cégünk fejlesztése és a vásárlók még szélesebb körének kiszolgálása.